درباره نشریه

«چشم‌­انداز مدیریت صنعتی» فصلنامه‌ای علمی با دسترسی آزاد، دوسو ناشناس و با داوری همتایان است که توسط دانشگاه شهید بهشتی در ایران منتشر می‌‌شود. چشم‌انداز مدیریت صنعتی برای ارائه یک چارچوب فکری برای محققان ملی و بین‌المللی که درخصوص موضوعات مرتبط با مدیریت صنعتی کار می‌کنند، ایجاد شده است. این مجله درجهت کمک به پیشرفت‌های سریع علمی در مدیریت صنعتی تأسیس شد و مطالعات تحقیقاتی با بالاترین کیفیت و یافته‌های مربوط به رشته مدیریت صنعتی را گزارش می‌نماید. در این مجله، برای تسهیل شناسایی، به هر مقاله شماره DOI خاص خود اختصاص می‌یابد.

Open Access

شرایط مجوز فصلنامه چشم‌انداز مدیریت صنعتی

«چشم‌­انداز مدیریت صنعتی» یک نشریه علمی است که توسط دانشگاه شهید بهشتی مدیریت می‌شود و مقالاتی با کیفیت بالا در اختیار محققان قرار می‌دهد. حق چاپ نشریه دراختیار دانشگاه شهید بهشتی است و طبق ضوابط این مجله دسترسی آزاد، مقالات پذیرفته شده فوراً به صورت آنلاین در دسترس علاقه‌مندان قرار می‌گیرد، بدون اینکه هیچگونه هزینه‌ای برای دسترسی به مقالات از آنها دریافت شود و به شرط ذکر منبع و نویسنده (نویسندگان) هیچ محدودیتی در استفاده از مقالات وجود ندارد. مجوز این نشریه توسط Attribution Creative Commons مشخص شده است.

مقاله‌های ارسال شده به این نشریه پس از داوری تخصصی و در صورت تأیید هیات تحریریه، به چاپ می‌رسند. از‌ پژوهشگران گرامی تقاضا می‌شود برای ارسال مقالات خود با مراجعه به سامانه نشریه‌، ثبت‌نام و مقاله خود را بر اساس راهنمای تدوین مقاله تنظیم و ارسال نمایند. به این­ ترتیب مراجعه حضوری و یا تماس تلفنی با دفتر نشریه لزومی نخواهد داشت و کلیه ارتباطات با نویسندگان و داوران محترم از طریق سامانه نشریه انجام خواهد گرفت.

محورهای تحت پوشش نشریه شامل دو بخش کلی زیر است:

الف) بخش موضوعات/ زمینه­‌های مطالعاتی:

• مدیریت تولید و عملیات
  • مدیریت لجستیک و زنجیره تامین
  • مدیریت عملکرد و بهره‌­وری
  • مدیریت ریسک
  • مدیریت کیفیت
  • مدیریت پروژه
  • مدیریت تکنولوژی و نوآوری
  • مدیریت فن­آوری اطلاعات
  • مدیریت سیستم‌های اطلاعاتی
  • مدیریت دانش
  • مدیریت ارتباط با مشتری (CRM)
  • مدیریت انرژی
  • مدیریت ایمنی، بهداشت و محیط زیست (HSE)
  • مدیریت توسعه پایدار
  • مهندسی کیفیت و قابلیت اطمینان
  • مهندسی فاکتورهای انسانی (ارگونومی)
  • مهندسی مجدد فرایندهای کسب و کار (BPR)
  • طراحی کارخانه
  • برنامه­‌ریزی نگهداری و تعمیرات
  • برنامه‌­ریزی تولید و کنترل موجودی
  • استراتژی­‌های تولید و عملیات

ب) بخش ابزارهای تحلیل

استفاده از ابزارهای تحلیلی ذیل در موضوعات/ زمینه‌های مطالعاتی مطرح شده در بخش (الف)

ب-۱) ابزارهای آماری

• مدل­سازی معادلات ساختاری (SEM)
  • تحلیل عاملی (FA)
  • تحلیل همبستگی و رگرسیون
  • تجزیه و تحلیل سری­های زمانی
  • طراحی آزمایش‌ها (DOE)

ب-۲) ابزارهای تحقیق در عملیات

• برنامه‌ریزی ریاضی
  • برنامه‌­ریزی خطی
  • برنامه‌ریزی غیرخطی
  • برنامه‌ریزی عددصحیح
  • برنامه‌ریزی پویا
  • نظریه بازی‌
  • نظریه صف
  • نظریه گراف
  • نظریه کنترل بهینه
  • نظریه تصمیم
  • تحلیل پوششی داده‌­ها (DEA)
  • مدلسازی ساختاری تفسیری (ISM)
  • بهینه­‌سازی چندهدفه (MOO)
  • بهینه­‌سازی تصادفی (SO)
  • شبیه‌سازی گسسته پیشامد (DES)
  • شبیه­‌سازی عامل بنیان (ABS)
  • پویایی‌شناسی سیستم‌­ (SD)
  • تحقیق در عملیات نرم (SOR)

ب-۳) ابزارهای نوین تحلیل

• نظریه مجموعه‌های فازی
  • شبکه­‌ عصبی مصنوعی (ANN)
  • الگوریتم‌های ابتکاری و فراابتکاری
  • الگوریتم­‌های یادگیری ماشین (ML)
  • داده‌کاوی (DM)
  • فرایندکاوی (PM)
  • رویکرد تحلیل شبکه‌ اجتماعی (SNA)

مخاطبین نشریه:

• پژوهشگران دانشگاهی در رشته‌های مرتبط
  • مدیران صنایع
  • تصمیم‌سازان و تصمیم‌گیرندگان دولتی مؤثر بر صنعت

صاحب امتیاز: دانشگاه شهید بهشتی، دانشکده مدیریت و حسابداری.

مدیر مسئول: دکتر بهروز دری

سردبیر: دکتر مصطفی زندیه

مدیر داخلى: دکتر مسعود ربیعه

اعضاى هیات تحریریه به ترتیب الفبا:

دکتر مقصود امیری (استاد دانشگاه علامه طباطبائی)، دکتر علیرضا پویا (استاد دانشگاه فردوسی مشهد)، دکتر میرسامان پیشوایی (دانشیار دانشگاه علم و صنعت ایران)، دکتر پیام حنفی‌زاده (استاد دانشگاه علامه طباطبائی)، دکتر بهروز دری (استاد دانشگاه شهید بهشتی)، دکتر مصطفی زندیه (استاد دانشگاه شهید بهشتی)، دکتر حسین صفری (استاد دانشگاه تهران)، دکتر اکبر عالم تبریز (استاد دانشگاه شهید بهشتی)، دکتر حســن فارسیجانـی (دانشیار دانشگاه شهید بهشتی)، دکتر سید حبیب‌اله میرغفوری (دانشیار دانشگاه یزد)، دکتر مهرداد مدهوشی (استاد دانشگاه مازندران) و دکتر محمدرضا مهرگان (استاد دانشگاه تهران).

نشانی: تهران، اوین، دانشگاه شهید بهشتی، دانشکده مدیریت و حسابداری، دفتر گروه نشریات چشم‌­انداز مدیریت، کدپستی ۱۹۸۳۹۶۳۱۱۳.
تلفن: ۲۹۹۰۳۱۳۶

دور نگار: ۲۲۴۳۱۶۴۴